2014-02-25 09:04:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Tartózkodjon a vádaskodástól

Napi horoszkóp február 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az utóbbi időben könnyen a gyógyszerek rabjává válhatott. Persze nem csak ön tehet erről, hanem az orvosai. A legdühítőbb persze az, ha ráébred, hogy teljesen félrekezelték. És akkor még nem beszéltünk a mellékhatásokról.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Választás elé állíthatja önt a sorsa: belekezd-e egy teljesen új feladatba kockáztatva ezzel mindent, avagy, marad a régi kerékvágásban. Minél fiatalabb ön, annál könnyebben dönt az előbbi mellett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon szerelemmel telve kel fel, és ez az érzés nem hagyja el önt egész nap. A társa is a szokottnál is kedvesebb lehet önnel, aminek következtében a szokásos hátsó gondolatok sem gyötrik önt tovább. Minden rózsás.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A jegyében járó Jupitert érő erőteljes plútói fényszög miatt ön igen akaratos lehet. Vigyázzon, nehogy a durvaságával megsértse a partnereit. A kedvese még csak hagyján, de az üzletfele nem bocsátja meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Önre nem jellemző, hogy félne a változásoktól, de azért óvatosnak kell lennie azokkal, akik erre rá akarják bírni önt. Minden jó szándékuk ellenére is félrevezethetik önt a számításaikkal. Járjon utána, mielőbb belevág!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Habár egy titkos kapcsolat nagyon is vonzó lehet az ön számára, azért mégsem illik elfeledkeznie a családjáról. Az a másik ugyanis csak addig lenne szép, amíg nincs elköteleződés. Onnantól csak cseberből vederbe kerülhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egyelőre félre kell tennie nagyratörő terveit, ami a karrierjét illeti. Nem jelenti ez persze azt, hogy örökre le kellene mondania róluk. De mindenképpen stratégiát kell váltania, és a rövid távú céljaira kell koncentrálnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne essen túlzásokba a változtatásokat illetően, kis lépésekben haladva ugyanis tovább érhet. A sportban és a munkában is a mértéktartás a követendő példa. A balesetveszélyes helyzetek is megszaporodhatnak az életében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Tartózkodjon a vádaskodástól! A végén még kiderülhet, hogy jómaga is ludas abban, amit másoknak a szemére vet. Harag és irigykedés helyett inkább józanul nézze át a helyzetét, és keresse a lehetőségeket!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy érzi, hogy egyesek kihasználják az ön birkatürelmét, mert hozzászoktak ahhoz, hogy az ön hátán akár fát is lehet vágniuk. Ha fellázad ez ellen, az jogos, de adjon időt, hogy mások is átértékeljék ezt a helyzetet!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A lelki feszültségek könnyen az egészsége kárára mehetnek. Ez különösen akkor igaz, ha nem akarja meghallani az ellenvetéseket. Önnek is be kellene látnia, hogy szél ellen nem lehet. Túl sok energiája megy el hiábavalóan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A barátainak, az önt körülvevő kollégáknak és a családjának is köszönheti, hogy ott van, ahol. A megbecsülésük több is kell, hogy legyen puszta szólamoknál. Mutassa ki a tetteiben is a köszönetét, háláját!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: